imglijevi.jpg

 

 

 

 

 

Smo ambiciozno podjetje, ki daje velik poudarek kvaliteti izdelkov in zadovoljstvu stranke. Teoretične in praktične izkušnje smo si nabirali v priznanem podjetju, ki se ukvarja z izdelavo in montažo ograj. Odlikujejo nas, najnižje cene, zelo hiter odzivni čas, zanesljiv in kratek rok dobave ter predanost delu, ki ga opravljamo. Vse to nam priznavajo tudi naše stranke.


Nudimo vam BREZPLAČEN ogled, strokovno svetovanje in meritve. Zagotavljamo vam,  da vam bomo ponudili najugodnejšo rešitev po vaši meri!


V zadnjih letih se les in jeklo vse bolj opuščata saj je aluminij bolj trpežen in  zahteva manj vzdrževanja. Prav tako je lahek in enostaven za montažo. Zaradi teh dejstev smo se v podjetju odločili, da se bomo osredotočili predvsem v prodajo  ograj iz aluminija. Vsekakor pa se bomo potrudili in vam pomagali poiskati rešitve tudi če le te niso v naši ponudbi.


Si želite lepo in kakovostno  ograjo z dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja?  Potrebujete BREZPLAČNO strokovno pomoč in svetovanje? Če ste na le eno vprašanje odgovorili pritrdilno nas brez zadržkov pokličite. Veseli vas bomo!

Ekipa podjetja www.planetograj.com se vseskozi trudi  svojim strankam zagotoviti ugodne cene, saj nam je zelo pomembno zadovoljstvo naših kupcev. Kupec je vedno na prvem mestu, zato nas ob kakršnem koli vprašanju, problemu, napaki kontaktirajte in potrudili se bomo, da vam v najkrajšem možnem času odgovorimo oz. pomagamo ali razrešimo problem.

Vaša Ekipa Planet ograj

 

 

donja.jpg